Zrazok

Зразки юридичних документів

Філіп Карбер - Україну чекає воєнна агресія навесні 2015

Філіп Карбер - Україну чекає воєнна агресія навесні 2015 Таке припущення в ексклюзивному інтерв'ю ТСН висловив американський військовий експерт Філіп Карбер. Він - професор Джорджтаунського університету, керівник Фонду Потомак, який проводить аналіз політики в галузі міжнародної безпеки, економічних питаннях і внутрішніх політичних подій. Крім того, Філіп Карбер разом з американським генералом-демократом Уеслі Кларком не перший місяць лобіюють українські інтереси у Вашингтоні.

Прогнози Карбера щодо миру і війни в Україні поки що невтішні. Він попереджає про потужну агресії Росії через півроку, коли вона краще підготується і прийде тепла пора року.

говорю про оборону на кордоні, про потуний захист з декількох вогневих позицій. І вам вже зараз потрібен більший запас міцності. Чому? Прогноз такий: вам слід очікувати великого наступу з боку Росії навесні 2015 року, як і наприкінці березня - початку квітня 2014-го. Для цього існує кілька передумов: Росія робить ротацію на початку року, тренує нових військових і виставить ці сили вперед. Потеплішає, з доріг зійде вода. Це дуже зручний і небезпечний момент. Те ж саме було рік тому, є підстави вважати , що це станеться ще раз", - прогнозує Філліп карбер.

Водночас він зазначає, що зараз дуже уразливими залишаються ділянки кордону з Росією на кордоні Чернігівської, Сумської та Харківської областей. Адже всі військові потужності зараз перекинули на Схід і Південь. Тому Україні слід подбати про ретельну військовову оборону північно-східних кордонів. Крім того, Росія сконцентрувала неймовірну кількість військових кораблів в Чорному морі. Можливо вторгнення і з боку Придністров'я. Тобто, Україна повинна подбати про захист кордонів, по суті, на 300 градусів навколо себе. Небезпека може прийти з трьох сторін.

Однією з реальних можливостей для захисту і оборони може стати допомога світу, зокрема США, в придбанні надсучасного зброї.

Схожі новини

Систему охорони здоров'я України необхідно серйозно оновити за допомогою введення обов'язкового медичного

Група держав проти корупції (GRECO - Group of States against corruption) на 63-му пленарному засіданні,

Схожа політична ситуація була в Польщі під час "круглого столу" "Солідарності" і властей. Так прокоментував

Народний депутат від Партії регіонів Владислав Атрошенко пропонує скасувати закони, прийняті Верховною

17 травня 2013 повідомлялося про те, що студенти Донецького університету вимагають розібратися, чому

Залишити коментар

Обовязкові поля для заповнення позначені *.

*