Zrazok

Зразки юридичних документів

Попов може піти з посади через бюджет

Попов може піти з посади через бюджет

Голова КМДА Олександр Попов готовий піти у відставку у зв'язку з "хорошим" бюджетом. Про це він повідомив у п'ятницю під час громадського обговорення головного фінансового документа країни і його наслідків для Києва.

Головний наш пріоритет - це Київ, кияни і можливість забезпечити життєдіяльність міста. Є два варіанти, я публічно про це заявляю. Або ми доб'ємося бюджету, який збалансує наші витрати - або київської влади як влади нічого робити у своїх кабінетах.

Олександр Попов

За словами голови КМДА, у новий рік Київ вступить без затвердженого Київрадою міського бюджету - його планують проголосувати після внесення необхідних змін до державного бюджету. "Що стосується прийняття бюджету - ми винесемо його на розгляд Київською міською радою, ми за законом це зобов'язані зробити, але будемо просити його не затверджувати. Нам вигідніше зараз працювати по 1/12, ніж переходити на нові цифри, які зменшать наші можливості. У мене є велика впевненість у тому, що ми знайдемо з урядом взаєморозуміння, і сьогоднішня зустріч та резолюція - це аргумент на майбутніх переговорах. І дуже серйозний. Він нам допоможе ", - зазначив Попов.

Поки ж Києву пропонують бюджет з дефіцитом у 4 мільярди, поставивши міська влада в ситуацію, коли треба на третину скоротити всі витрати, що спричинить за собою скасування муніципальних надбавок бюджетникам, затримки з виплатою зарплат, перебої з транспортом, сферою ЖКГ і підвищення тарифів і цін на проїзд.

Схожі новини

Україні варто чекати можливого потужного військового вторгнення з боку Росії через півроку, навесні 2015-

Систему охорони здоров'я України необхідно серйозно оновити за допомогою введення обов'язкового медичного

Група держав проти корупції (GRECO - Group of States against corruption) на 63-му пленарному засіданні,

Схожа політична ситуація була в Польщі під час "круглого столу" "Солідарності" і властей. Так прокоментував

Народний депутат від Партії регіонів Владислав Атрошенко пропонує скасувати закони, прийняті Верховною

Залишити коментар

Обовязкові поля для заповнення позначені *.

*